Физическа охрана

„СОД Ерика” потдържа високо квалифициран персонал в осигуряване на човешкия фактор в нашите патрулни охранителни услуги, което е от ключово значение за гарантиране на ефективността на услугата ,като ползват най-добрите иновации в технологиите за сигурност. Нашите оценки на риска определят как най-добре да се минимизира заплахите за сигурността .Можем също да предоставят персонализирани патрулни коли, ако е необходимо. Ние правим каквото е необходимо, за да предоставим оптимална защита на сигурността, за да запазите вашите хора и имущество в безопасност.

Нашите служители са внимателно подбрани въз основа на тяхното ниво на опит, професионализъм, маниерите, способности и умения. Ако езици, различни от български, са част от културата на вашата организация, ние ще осигурим охрана, които говорят вашия език. В допълнение към английски, нашите служители говорят нески,руски,испански и други езици. Ние се стремим нашите клиенти да бъдат сигурни за приемственост на персонала по сигурността.

Всички наши служители се подложи на пълни и обстойни проверки . Те са професионално обучени и лицензирани. Нашата интензивна подготовка и обучение обхваща хипотетичени и практически лекционни курсове.

 

 

Какво ново

 

КОНТАКТИ

0700 20 208

Русе, 7000, 
ул. "Баба Тонка" N 10

office@erika-bg.com

Тутракан,
ул. "Александър 
Стамболийски" N 2

tutrakan@erika-bg.com