Видеомониторинг

Мониторинг Център Услуги- "Videoguard Erika"

„СОД Ерика”предлага на нашите клиенти възможност за оптимизиране на функциите и ефективността на разходите за охрана. Нововъведение в нашето дружество е въвеждането на нов ултрамодерен мониторинг център и софтуер с аналитични функции- "Videoguard Erika" с 24-часово видеонаблюдение от наши оператори, оборудвана със съвременни технологии и аналитични камери .Обучени професионалисти в нашата програма „централно наблюдение” проследяват вашите камери 24-часа в денонощието в реално време а не в случай на аларма от обекта . Ако нещо подозрително или необичайно се случи, ние ще реагираме незабавно с нашите мобилни екипи на място.При нужда сигнализираме и съответните власти (полиция или пожар), като се гарантира бързата реакция, която ще защити вашите хора и имущество..


 

Защо "Videoguard Erika" централен мониторинг?

Central мониторинг е евтин начин за оптимизиране на вашата сигурност чрез видеонаблюдение. Цените се отнасят за брой камера или на зона ,като се отразяват много благоприятно по отношение на разходите за физическа охрана. С централните служби за наблюдение, Вие никога не сте сами. Дали има или няма дежурен в обекта, винаги има някой да гледа.Така осигуряваме безопасността и сигурността на вашите хора, вашите помещения, имущество и имота Ви. „Videoguard Erika” може да бъде икономически ефективно решение за сигурност, което ще Ви позволи да се намалят разходите за заплати и обезщетения чрез заместване или допълване на персонала, без да жертвате безопасността. Предимствата на системата са адекватна реакция на нашите автопатрули за предотвратяване на взлом, пожар, постоянна и пълна информация за състоянието на обекта, отсяване на фалшиви сигнали. Едно от големите и съществени предимства е в оптимизиране на разходите за физическа охрана на нашите клиенти. Днес сигурността е основен проблем за почти всеки бизнес собственик или изпълнител.. Но твърде често по-малките предприятия жертват сигурността поради бюджетни въпроси. Сега има решение..

"Videogard Erika" е идеалното решение за сигурност за зони с ограничен достъп ,складови бази затворен тип ,производствени помещения ,соларни паркове и много други приложения Камерите могат да бъдат на специален часовник или на движение активиран часовник, пресичане на виртуална линия,разпознаване на лица,запаметяване на рег.номера на МПС . Системата предупреждава дежурния оператор , само ако има движение в дадена област или пресичане на линия, където не би трябвало да има такива.

"СОД-ЕРИКА" предлага услуги по закупуване, монтаж, профилактика, програмиране, и въвеждане в експлоатация на техника за видеонаблюдение. Предлага различни системи за видеонаблюдение в широк спектър на деиствие. Предимството на системите за видео наблюдение е, че можете да виждате в реално време какво се случва в обекта ви по всяко време, където и да се намирате – от личният или служебен компютър, мобилният ви телефон или таблет. Същевременно можете не само да наблюдавате, а и да записвате и преглеждате видеозаписи отдалечено директно през интернет с ваше потребителско име и парола.

 

Гледайте на живо

Username: demo
Password: demo

 

Какво ново

 

КОНТАКТИ

0700 20 208

Русе, 7000, 
ул. "Баба Тонка" N 10

office@erika-bg.com

Тутракан,
ул. "Александър 
Стамболийски" N 2

tutrakan@erika-bg.com