СОT

СОД ПАТРУЛИ 

Патрулите на „СОД Ерика” са въоражени и допълнително подготвени наши служители за да осигурят високо ниво на сигурност чрез използването на стрес тестево периодично . Нашите услуги включват патрулни наблюдения на клиентските помещения, офис сгради,паркинги, проверки на място, инспекции огън / безопасност и аварийно реагиране аларма .Като Регионална компания за сигурност с местни управленски персонал, ние сме в състояние да предоставим по-добра услуга на клиента. Патрулните екипи осигуряват високо ниво на защита и оптимални решения за сигурност персонализирани специално за Вас. „СОД Ерика дава възможност на клиентите да получат достъп до предложения за сигурност, като патрулни проверки на имоти и служби за реагиране при аларма.


 

СОТ 

Хибридна система - СОТ, Пожароизвестяване, Наводнение, Температура и Умна Сграда в един контролен панел „Smart SOT home” 

Предоставяме възможност всеки телефон с Android и IOS, Windows 8 да стане пулт за управление на умен дом и СОТ .Новата технология позволява на потребителите на смарт телефони да управляват с едно докосване на екрана да включат или изключат алармената система ,осветлението, климатика,следи температурата или да отворите гаражната врата пред вкъщи.Интегрираната смарт-технология е достатъчно лесна за ползване. Тя поддържа и контрол над широк спектър домашни устройства.Сградната автоматизация представлява автоматизирано и централизирано управление на различни системи в конкретната сграда като: отопление, вентилация и климатизация, осветление ,поливни системи и други. Като създавате своя личен акаунт за отдалечен достъп до СОТ системата .Устройствата за автоматизация са безжични с преносна среда 3G и жични с преносна среда Ethernet.Хибриден контролен панел с 6 жични зони ( ATZ 12 ) и 32 безжични, разширяеми до 76 зони. Осигурява сигурност, контрол и автоматизация на електрическите устройства. ESIM364 - EN 50131-1 Grade 3 Class II сертифицирано устройство, оптимизирано за висококачествено ниво на сигурност у дома и в бизнеса. До 76 зони за наблюдение и 76 устройства за контрол свързани чрез GSM, PSTN линия и вграден безжичен модул за комуникация с безжичните аксесоари на компанията. Съвместим с жичните датчици на пазара и поддържа стандартен протокол за комуникация. Поддръжка на стандартна двойна SIM карта. Системата позволява да се раздели на четири отделни части.Този панел е предназначен както за крайни потребители, така и за професионална употреба.

 

Smart SOT home е система, предназначена за автоматизиране на жилищни и бизнес имоти от крайни потребители и професионалисти. Позволява да управлявате уреди и агрегати с различни мощности. Системата е безжична и може да се управлява през мобилен телефон, таблет, настолен компютър, клавиатура и четири бутонно дистанционно. Тя е изключително удобна за потребителя - инсталирането се състои от три лесни стъпки и отнема по-малко от 5 минути. Всяка промяна на състоянието или нарушение на сигурността се препредава на мониторинг център посредством GSM и GPRS сигнал, чрез SMS или обаждане.

 


 

 

 

Какво ново

 

КОНТАКТИ

0700 20 208

Русе, 7000, 
ул. "Баба Тонка" N 10

office@erika-bg.com

Тутракан,
ул. "Александър 
Стамболийски" N 2

tutrakan@erika-bg.com